Skip to main content

Millora la comunicació de la teva empresa amb el servei de videoconferència de Gamma

Sistema de videoconferència per a empreses

Les solucions de videoconferència professional són una eina de comunicació essencial i estratègica per a tot tipus d’empreses i organitzacions, ja que proporciona importants beneficis com la millora del teletreball, la reducció de costos, la millora del treball en equip o l’augment de la productivitat. A més, la solució de videoconferència de Gamma s’adapta totalment a les necessitats de la teva empresa i sector, amb un programari i funcionalitats que responen a les necessitats empresarials i un servei de suport professional 24×7.

La videoconferència al núvol per a empreses

Reducció de costos

Redueix els teus costos operatius gràcies a la videoconferència, disminuint radicalment les despeses en desplaçaments, viatges i dietes del personal.

Màxima flexibilitat

El servei de videoconferència de Gamma és 100% flexible tant a nivell tarifari com de servei, ja que s'adapta totalment a les necessitats del client a cada moment.

Productivitat

Millora el treball en equip, agilitza la presa de decisions i potencia projectes on participen persones situades en diferents oficines gràcies a les reunions virtuals.

Màxima qualitat

La videoconferència de Gamma és un servei especialment dissenyat per al món professional, i per això ofereix les garanties de qualitat, seguretat i fiabilitat que una empresa requereix.

Mobilitat

El nostre servei és compatible amb tota mena de dispositius mòbils, smartphones i tauletes, amb sistema operatiu iOS i Android, permetent-te així realitzar videoconferències en qualsevol moment i lloc.

Suport professional

Gamma disposa d'un departament d'atenció al client i suport professional, que té com a missió informar, assessorar i donar suport tècnic als nostres clients.

Descobreix tots els usos de la videoconferència!

Teletreball

Reunions a distància

Atenció al client

Gestió d’equips

Entrevistes virtuals

Sol·licita més informació sobre el nostre servei de videoconferència per a empreses

    Truca'ns al 900 900 019 i t'informem sense compromís!