Skip to main content

Programa Partners Gamma per a distribuïdors de Microsoft

Fes créixer el teu negoci amb Gamma, l’operador líder en comunicacions al núvol

Integra a Microsoft Teams la millor solució de telefonia del mercat

Ofereix als teus clients una solució única per a totes les seves necessitats de comunicació i col·laboració. Així, gràcies al nostre servei Direct Routing, podran gestionar tota la telefonia de la seva empresa des de Teams.

Assessora i continua mantenint la relació directa amb els teus clients oferint-los una solució de telefonia amb suport professional gràcies a Gamma.

Amplia el teu negoci i ofereix als teus clients la integració de la seva telefonia amb Teams. Comptaràs amb un pla de negoci únic i un esquema de comissions per a augmentar els teus ingressos.

Genera noves oportunitats comercials desenvolupant un pla de màrqueting dissenyat específicament per a tu que t’ajudarà a fidelitzar als teus clients actuals.

Quins beneficis ofereix?

Integració de la telefonia amb Teams

Gràcies al servei Direct Routing de Gamma els teus clients podran utilitzar Microsoft Teams per a gestionar totes les seves trucades i parlar amb companys, clients o col·laboradors, dins i fora de l’oficina.

Funcionalitats de telefonia a Teams

Els teus clients podran fer transferències, configurar desviaments, realitzar conferències, consultar l’historial de trucades o accedir a la bústia de veu des de Teams igual que amb el seu telèfon convencional.

Integració amb la centraleta virtual Centrex

A més, si necessiten prestacions més avançades, com la gravació de trucades o la integració amb el seu CRM, podran tenir-les gràcies a la integració de Microsoft Teams amb la centraleta virtual Centrex de Gamma.

Converteix-te en Partner de Gamma i multiplica els teus ingressos

Oportunitat de mercat

Incorpora’t a un sector en expansió amb estimacions de creixement per sobre del 22% anual aquest 2022*, que et permetrà no tan sols oferir als teus clients un conjunt complet de solucions de comunicació i col·laboració al núvol flexibles i adaptades a les seves necessitats sinó també generar noves oportunitats de negoci.

*Font: Dades de mercat segons la consultora Cavell Trim4 2020

Pla de Màrqueting exclusiu

Disposaràs de materials de màrqueting personalitzables per a presentar als teus clients les millors solucions cloud del mercat, flexibles i adaptades a les seves necessitats de comunicació i col·laboració. Així, Gamma t’ajudarà a dissenyar un pla de màrqueting pensat per a desenvolupar noves oportunitats i fidelitzar als teus clients.

Experiència consolidada

Gamma t’aporta una experiència consolidada de més de 20 anys en el sector com a operador de comunicacions especialitzat en empreses i líder en comunicacions al núvol a Espanya. Per aquest motiu, et facilitarà els recursos necessaris perquè puguis oferir als teus clients el millor suport professional.

Emplena el formulari i rep tota la informació per a ser Partner de Gamma, sense cap compromís!