Skip to main content

Gamma

Qui és Gamma?

Gamma Comunicaciones, filial de la britànica Gamma Communications a Espanya i anteriorment sota la marca VozTelecom, és un operador de comunicacions especialitzat només en empreses amb milers de clients en tot el territori, a més de líders en el sector de la telefonia al núvol per a pimes. Des del seu naixement l’any 2003, sota la marca VozTelecom, ha liderat la migració dels sistemes de telefonia i comunicacions cap al “cloud” al nostre país, oferint els seus serveis a través d’un canal de distribució especialitzat i present en tot el territori nacional.

Els serveis al núvol de la companyia premiats internacionalment ofereixen als clients una reducció important dels costos en comunicacions, eliminen de manera significativa les inversions en tecnologia i compten amb un excel·lent servei d’atenció al client i suport postvenda professional. 

La nostra missió

La missió de Gamma és ser el proveïdor de serveis TIC al núvol líder a Espanya per a la petita i mitjana empresa, proporcionant-los eines que les ajudin a ser més competitives.

Gamma té per objectiu dissenyar i oferir solucions innovadores, caracteritzades per la seva qualitat i excel·lència, a través d’un canal de distribució especialitzat que ofereix als nostres clients una atenció personalitzada i de proximitat.

Els nostres valors

Solucions flexibles

Les solucions i els productes de Gamma s’adapten en tot moment a les necessitats canviants dels clients i del canal de partners.

Cultura col·laborativa

Gamma aporta experiència i especialització en el negoci de les comunicacions treballant estretament amb el canal per a poder oferir a les empreses la solució més adequada.

Comunicacions unificades

Tots els productes de Gamma ofereixen solucions integrades, segures i fiables i estan dissenyades per a ajudar les empreses a adaptar-se a un món canviant.

Control de principi a fi

Gamma assegura un control complet de totes les comunicacions de l’empresa perquè tothom tingui la llibertat de treballar en qualsevol moment i lloc i així mantenir els negocis actius en qualsevol situació.

El nostre equip

Xavier Casajoana

Conseller Delegat i Director General

Nascut l'any 1968, és Llicenciat en Informàtica per la UPC, Diplomat en Direcció d'Organització i Sistemes d'Informació per la UPF i Màster en Business & Technology per la URL. Compta a més amb diversos programes d'especialització en Màrqueting i Direcció per ESADE, IESE i UCLA School of Management. Després de més de 10 anys d'experiència en Direcció de Sistemes d'Informació, s'incorpora l'any 1998 a WORLDONLINE com a Director de Sistemes d'Informació. Després de la fusió amb la italiana TISCALI, va ocupar el càrrec de Director de la Divisió de Serveis per a Empresa i posteriorment va assumir la Direcció General a Espanya. El febrer de 2003 va cofundar Gamma, i com a director general va liderar l'equip, el producte i el desenvolupament del mercat, sortint a borsa l'any 2016 (MAB). Des de l'abril del 2020, com a filial de Gamma, lidera la companyia a Espanya com a director general.

Oriol Font

Director d'operacions

Nascut l'any 1973, és Enginyer en Telecomunicacions, Màster en Xarxes i Serveis de Telecomunicació i MBA per La Salle. Durant els últims anys ha estat el coordinador del Centre de Transferència de Tecnologia de La Salle, des d'on ha dirigit l'activitat d'un centre de serveis d'Enginyeria per a empreses amb un elevat component d'innovació i recerca, i on s'han desenvolupat projectes per a empreses com Tradia, TV Catalunya, el grup ONO, Simon, Soluziona, entre altres. Des del 2002 ha estat el coordinador del Trampolí Tecnològic de la Salle, des d'on ha assessorat un gran nombre d'empreses tecnològiques de nova creació en la seva orientació estratègica i en la cerca de capital.

Ginés Gómez

Director d'innovació i sistemes d'informació

Nascut en 1974, és Diplomat en Telecomunicacions per la UPC i Màster en Gestió de Tecnologies de la Informació per la URL. Durant els últims quinze anys, ha exercit diverses responsabilitats en empreses del sector d'Internet i de les Telecomunicacions, primer com a responsable de productes de xarxa a Konica Business Machines GmbH per a passar posteriorment a Tiscali/World Online on va ser director de Sistemes d'Informació. Ha fet diversos treballs de recerca aplicats a l'empresa sempre en tecnologies relacionades amb Internet presentant ponències en diversos fòrums de negoci i universitats.

Josep Maria Gual

Director Financer

Nascut l'any 1965, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Abans d'incorporar-se a Gamma ha estat director Financer-Controller d'Irwin Seating Europe SL, reportant directament al director Financer de la companyia als Estats Units, Financial Controller de Mitshubishi Electric Europe, responsable de Tresoreria a Technal Ibèrica i Cap de l'Equip d'Auditoria d'Ernst & Young.

Javier Galindo

Director de RH i atenció al client

Nascut l'any 1981 disposa de formació específica en Direcció comercial i màrqueting, Gestió d'equips i RH. Després de més de 8 anys d'experiència en el sector del Call Center en empreses com Iberphone l'any 2001, Promofon l'any 2004 o Rajapack l'any 2008. En aquesta última es va encarregar de la contractació, gestió i supervisió d'equips tant d'ATC com d'emissió de trucades. Es va incorporar a Gamma l'any 2010. Després de la seva entrada a la companyia s'ha consolidat com a Responsable d'Atenció Client i de Recursos Humans fins a aconseguir el càrrec de director l'any 2018.

Esther Guals

Directora Marketing

Nascuda l'any 1973 és Llicenciada en Recerca i Tècniques de Mercat i Diplomada en Estadística. Abans de la seva incorporació a Gamma, va desenvolupar la seva carrera professional a Vodafone com a responsable de Màrqueting en diferents àrees com Retail, Trade i Serveis de Valor Afegit; on va implementar diverses accions de màrqueting per a desenvolupar els canals de franquícies i botigues pròpies, així com plans de màrqueting per al canal Retail no exclusiu. A més va gestionar les estratègies de go to market de diversos dels acords de Vodafone amb partners de continguts i de diverses proposicions IoT per al mercat residencial. Anteriorment, va formar part de l'equip de Màrqueting d'Al-pi telecomunicacions, Grup Uni2 i la consultora estratègica AIS.

Luis Fernández

Director de Vendes

Nascut l'any 1976, diplomat en Màrqueting per l'Escola d'Empresa i Comunicació BAI, compta a més amb un Executive MBA per ESIC. S'incorpora el gener de 2001 a Vodafone Espanya, on després d'una llarga experiència amb diferents responsabilitats en l'àrea comercial, l'octubre de 2019 va assumir la direcció territorial de la zona centre de l'empresa. Des d'octubre de 2022, lidera la direcció comercial de Gamma Comunicaciones.

Sobre Gamma Communications

Gamma Communications és un proveïdor líder en serveis de comunicacions per al segment empresarial que opera al Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Espanya, oferint les seves solucions de comunicació a través d’una àmplia xarxa de distribució. Gamma Communications proporciona solucions sòlides i segures que permeten a les organitzacions comunicar-se, col·laborar i oferir una millor experiència al client gràcies a la seva oferta de serveis.

Gamma Communications és una companyia cotitzada a l’AIM (London’s alternative investment market) des de 2014 i compta amb més de 1100 empleats en totes les seves línies de negoci. Des de la seva creació l’any 2001, Gamma Communications s’ha consolidat com un dels actors principals en el mercat de les comunicacions al Regne Unit i actualment està ampliant la seva presència a tota Europa gràcies a la seva estratègia d’expansió i les seves recents adquisicions.

En l’últim any, Gamma Communications ha formalitzat la compra de gnTEL BV, proveïdor de serveis de ‘Cloud PBX’ amb base a Holanda i operacions a Alemanya, HFO Holding AG un dels principals proveïdors de ‘SIP Trunk’ a Alemanya, Exactive al Regne Unit, una companyia especialitzada en comunicacions unificades en entorns Microsoft i VozTelecom, ara Gamma Comunicaciones, proveïdor líder en comunicacions al núvol a Espanya. Anteriorment, també havia realitzat altres adquisicions com l’empresa Telsis amb seu al Regne Unit i presència a Alemanya o el grup de telecomunicacions Dean One, als Països Baixos, que incloïa les seves filials Nimsys i Schiphol Connect, proveïdor de telecomunicacions i Internet de l’aeroport de Schiphol. La seva última adquisició, dins de la seva estratègia d’expansió, ha estat l’adquisició de la companyia Mission Labs, líder en el desenvolupament d’aplicacions de ‘cloud contact center’.

Seus Gamma

BARCELONA
Av. Universitat Autònoma 3, Pl. 1a
08290 Cerdanyola del Vallès
Tel. 900 900 019
info@gammacom.es

MADRID
C/ Marie Curie, 7 Edifici Beta, oficina 6,1 Rivas VaciaMadrid 28521 (MADRID)​
Tel. 900 900 019
info@gammacom.es

ANDALUSIA
Isaac Newton, 3
Edifici Bluenet – PCT Cartuja
41092 Sevilla