Skip to main content

Programa Partners Gamma per a Integradors TIC

Fes créixer el teu negoci amb Gamma, l’operador líder en comunicacions al núvol

Ofereix les millors solucions de comunicació i col·laboració al núvol per a empreses

T’oferim un conjunt complet de solucions que s’adapten a les necessitats de les empreses i que els permeten teletreballar sense perdre trucades gràcies a la nostra centraleta virtual Centrex.

Disposem d’un departament de suport propi i professional que t’acompanyarà tant a tu com als teus clients 24×7, amb personal plenament format i qualificat.

Consolida el teu negoci i ofereix una solució de centraleta virtual adaptada a les necessitats dels teus clients, amb un pla de negoci únic pensat per a augmentar els teus ingressos.

Disposaràs de tot el material necessari per a atreure nous clients i mostrar-los tots els beneficis de les nostres solucions, com fulletons, campanyes de màrqueting i, molt més!

Per què els serveis de Gamma són els millors del mercat?

Centraleta virtual

Amb la centraleta virtual Centrex els teus clients gaudiran d’una solució completa que els permetrà col·laborar i comunicar-se en qualsevol moment i lloc.

Integració amb CRM

Amb la integració de la centraleta virtual i el CRM de l’empresa, els teus clients podran gravar totes les seves trucades i millorar el seguiment comercial i l’atenció al client.

Integració amb Teams

Gràcies al servei Direct Routing els teus clients podran utilitzar Teams per a gestionar totes les seves trucades dins i fora de l’oficina.

Truca des de l'ordinador

Gràcies a l’aplicació Work, els teus clients podran realitzar i rebre trucades a través del seu ordinador, i mantenir-se en contacte des de qualsevol lloc.

Converteix-te en Partner de Gamma i multiplica els teus ingressos

Oportunitat de mercat

Incorpora’t a un sector en expansió amb estimacions de creixement per sobre del 22% anual aquest 2022*, que et permetrà no tan sols oferir als teus clients un conjunt complet de solucions de comunicació i col·laboració al núvol flexibles i adaptades a les seves necessitats sinó també generar noves oportunitats de negoci.

*Font: Dades de mercat segons la consultora Cavell Trim4 2020

Pla de Màrqueting exclusiu

Disposaràs de materials de màrqueting personalitzables per a presentar als teus clients les millors solucions cloud del mercat, flexibles i adaptades a les seves necessitats de comunicació i col·laboració. Així, Gamma t’ajudarà a dissenyar un pla de màrqueting pensat per a desenvolupar noves oportunitats i fidelitzar als teus clients.

Experiència consolidada

Gamma t’aporta una experiència consolidada de més de 20 anys en el sector com a operador de comunicacions especialitzat en empreses i líder en comunicacions al núvol a Espanya. Per aquest motiu, et facilitarà els recursos necessaris perquè puguis oferir als teus clients el millor suport professional.

Emplena el formulari i rep tota la informació per a ser Partner de Gamma, sense cap compromís!