Skip to main content

Centraleta virtual per a empreses d’assegurances

L’operador de comunicacions del sector assegurances

Gamma ha elaborat l’informe “Punt de Mira del sector assegurances”, un estudi de mercat que té per objectiu avaluar quins factors són claus en la competitivitat de les empreses d’aquest sector així com l’ús i els beneficis de les telecomunicacions per a elles. Emplena el formulari i rebràs per email l’informe gratuïtament!

El nostre servei adaptat al teu sector i a les necessitats de la teva empresa

Centraleta virtual

Gaudeix de la nostra centraleta virtual amb telefonia fixa i mòbil que inclou trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i Europa Zona 1. A més, podràs navegar a la màxima velocitat amb Fibra simètrica fins a 1Gb.

Integració CRM

 Integració fàcil amb el teu CRM i e-mail, que et permetrà identificar les trucades dels teus clients abans de contestar, entre moltes altres funcionalitats. També, disposaràs de prestacions personalitzades i adaptades a les teves necessitats i les del teu sector.

Analytics

Amb l’aplicació Analytics gaudiràs d’informes adaptats a les teves necessitats que et mostraran les hores amb més trucades, quines trucades han estat ateses o perdudes i altres dades rellevants per al teu negoci.

T’acompanyem

Comptaràs amb formació contínua i suport professional a la teva mida 24×7. També, posem a la teva disposició una Àrea d’usuari perquè puguis modificar el teu servei sempre que ho necessitis.

Descarrega't el nostre informe del sector assegurances i descobreix tots els beneficis de la centraleta virtual Centrex!

  I a més, integra la telefonia de Gamma amb el teu CRM

  La centraleta virtual de Gamma, operador líder en el sector assegurances, s’integra ara amb els principals CRM del mercat, oferint-te una solució única de comunicacions que et permetrà augmentar la competitivitat i productivitat de la teva asseguradora enfront de la competència. A més, Gamma també permet la integració amb qualsevol aplicació de gestió de clients pròpia de les companyies d’assegurances a través de la seva API.

  Atenció al client personalitzada

  Gràcies a la integració podràs veure les dades de la persona que et truca abans de contestar, la seva fitxa del CRM i el seu històric de trucades, permetent-te oferir una atenció personalitzada i pròxima. A més, podràs gestionar totes les trucades des del teu CRM, de manera ràpida i senzilla, augmentant la competitivitat de la teva empresa.

  Millora el seguiment comercial

  Millora el seguiment comercial amb el registre automàtic de trucades i la possibilitat d'afegir notes a la conversa una vegada finalitzada. Així, podràs veure en quin estat està el client en tot moment, el seu historial de contactes amb l'empresa i, en el cas dels comercials, visualitzar l'estat de les oportunitats.

  Monitora les teves comunicacions

  Gaudeix d'una major eficiència comercial en les teves comunicacions i no perdis cap trucada important. Amb la integració, disposaràs d'un registre automàtic de les trucades, siguin des de fix, mòbil o des de l'ordinador i també de les seves gravacions, permetent-te monitorar i auditar les teves comunicacions.

  Sense preocupacions

  Tu i els teus empleats tindreu a la vostra completa disposició el nostre departament d'atenció al client telefònic propi que us atendrà en horari 24×7 per a qualsevol dubte o consulta. Gamma s'encarregarà de tot i les teves comunicacions passaran a ser la nostra responsabilitat.

  Centenars d'empreses del sector assegurances confien en Gamma…

  Assiteca

  JMC Correduría de Seguros Mañero

  Seguros Mutuavenir

  Previcat 2000

  Mutualidad de Gestores Administrativos

  Alliances To Business Solutions

  Truca'ns al 900 900 019 i t'informem sense compromís de la centraleta virtual Centrex de Gamma!