Skip to main content

Telèfon Microsoft Teams amb Gamma

Gestiona totes les teves trucades des de Microsoft Teams

Atén i realitza totes les teves trucades des de Teams a qualsevol telèfon fix o mòbil, a més de rebre trucades externes, com si estiguessis utilitzant un telèfon convencional de sobretaula. Transforma la forma en què et comuniques i maximitza l’eficiència del teu equip.
Telefono Microsoft Teams

Quins beneficis t’ofereix Telèfon Microsoft Teams?

Una sola aplicació

> Gaudeix de totes les teves eines de comunicació i col·laboració a Microsoft Teams, aplicació disponible per a usuaris de Microsoft 365.

> Podràs editar documents, fer videoconferències i gestionar totes les teves trucades des de Teams.

Les teves trucades a Teams

> Truca des de Teams tant als teus companys de treball com a clients, proveïdors o col·laboradors que estiguin fora de l’oficina.

> Realitza desviaments, transferències i conferències des de Teams com amb el teu telèfon convencional.

Sempre connectat

> Combina el treball en remot i presencial i comunica’t siguis on siguis, garantint així la continuïtat del teu negoci.

> Gestiona les teves trucades amb Teams des de qualsevol lloc i dispositiu, ja sigui des de l’ordinador, el fix o el mòbil.

Què pots fer amb Telèfon Microsoft Teams?

Gestiona totes les trucades

Gestiona les teves trucades des de Teams i parla amb companys, clients o col·laboradors, estiguin dins o fora de l’oficina.

Fes transferències

Realitza transferències de manera directa o informa prèviament per xat o telèfon a la persona a la qual transfereixes la trucada.

Configura desviaments

Defineix desviaments de trucades i decideix en quin dispositiu vols rebre-les en cada moment.

Realitza conferències

Fes reunions telefòniques i convida a totes les persones que desitgis, tant si són usuaris interns de Teams com externs.

Consulta l’historial

Disposaràs d’un historial unificat amb totes les trucades realitzades a Teams: externes, internes i videotrucades.

Accedeix a la bústia de veu

Visualitza i escolta els teus missatges de veu de manera senzilla i ràpida. A més podràs accedir a la seva transcripció.

Sol·licita més informació del servei, sense cap compromís!

  Com pots activar-ho?

  Operator Connect, una forma fàcil d’activar la telefonia a Teams

  • Operator Connect és un servei que permet activar i configurar la telefonia a Teams de manera senzilla i ràpida, sense necessitat de personal especialitzat ni de saber utilitzar Powershell.
  • Només has de buscar a Gamma i sol·licitar un pressupost a través del teu Centre d’administració de Teams o simplement contactar amb nosaltres directament. Una vegada activat el servei, podràs assignar la numeració als usuaris des del mateix Centre d’administració de Teams i començar a fer trucades, fàcil i ràpid!
  • A més, disposaràs dels millors plans de trucades per a Microsoft Teams, amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i internacionals, segons les necessitats de cada usuari.
  Teléfono Microsoft Teams

  Un pas més enllà: descobreix la Integració de Centrex amb Microsoft Teams

  Si també tens empleats que no fan servir Teams i necessites una solució de telefonia per a ells o requereixes funcionalitats avançades que no estan disponibles en el sistema telefònic de Teams, la integració de la centraleta virtual Centrex amb Microsoft Teams, és la teva solució, descobreix-la!

  • Així, Teams es converteix en un telèfon més de la centraleta, la qual cosa permet tenir un número curt d’extensió i gaudir de les funcionalitats avançades de Centrex, com l’enregistrament automàtic de trucades, la integració CRM, la integració amb els mòbils o les funcionalitats de Call i Contact Center.
  • Aquesta solució s’adapta a qualsevol usuari de l’empresa, ja que en algunes ocasions alguns empleats en comptes de fer servir Teams necessiten altres dispositius com telèfons de sobretaula, mòbils o telèfons d’operadora. 

  Per què triar Gamma?

  Descobreix com la nostra àmplia trajectòria pot impulsar el teu negoci cap a l’èxit

  Experts en el sector

  Amb més de 20 anys d’experiència en el mercat espanyol sota la marca VozTelecom, Gamma ofereix els seus serveis a través d’una extensa xarxa de distribució especialitzada i de proximitat amb presència en tot el territori nacional i acompanya als clients durant tot el procés d’instal·lació, configuració, posada en marxa i formació final.

  Estem a prop teu

  Comptaràs amb un departament de suport format per professionals altament qualificats i llestos per a assessorar-te i ajudar-te en qualsevol moment. A més, podràs gaudir d’un servei en castellà, per a una comunicació fluida i eficient. Estem a prop teu per a oferir-te el suport que tu i la teva empresa necessiteu.

  Pioners en el servei

  Des del llançament de la telefonia a Teams l’any 2020, hem estat pioners en oferir aquest servei a Espanya. Com Gold Microsoft Partner i gràcies a les certificacions específiques, tenim una àmplia experiència i, per aquest motiu, oferim als nostres clients la tranquil·litat i les garanties necessàries per a la transició.

  Suport professional

  Els clients de Gamma tenen suport professional 24×7 amb personal tècnic propi i qualificat, i les intervencions en les oficines dels clients es realitzen per personal tècnic dedicat i professional.

  Solució completa

  Ens enfoquem a adaptar els nostres serveis a les necessitats específiques de cada client. Busquem entendre les teves necessitats actuals i futures per a poder oferir-te una solució personalitzada i a mida. D’aquesta manera, podràs gaudir de la millor experiència amb els nostres serveis.

  Les nostres acreditacions

  Som operador homologat per Microsoft i un dels únics proveïdors de comunicacions al núvol a Espanya que integra la seva telefonia amb Teams tant a través del programa Operator Connect de Microsoft com amb la centraleta virtual Centrex.