Skip to main content

Centraleta virtual per a immobiliàries

L’operador de comunicacions del sector immobiliari

Gamma, l’operador de comunicacions per a empreses, ha elaborat l’informe “Punt de Mira del sector immobiliari”, un estudi de mercat del sector immobiliari realitzat a tot el territori nacional que té per objectiu avaluar quins factors són claus en la competitivitat de les empreses així com l’ús i els beneficis de les telecomunicacions en el sector. Emplena el formulari i rebràs per email l’informe gratuïtament!

El nostre servei adaptat al teu sector i a les necessitats de la teva empresa

Centraleta virtual

Gaudeix de la nostra centraleta virtual amb telefonia fixa i mòbil que inclou trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i Europa Zona 1. A més, podràs navegar a la màxima velocitat amb Fibra simètrica fins a 1Gb.

Integració CRM

Integració fàcil amb el teu CRM i el teu e-mail, que et permetrà identificar les trucades dels teus clients abans de contestar, entre moltes altres funcionalitats. També, disposaràs de prestacions personalitzades i adaptades a les teves necessitats i les del teu sector.

Analytics

Amb l’aplicació Analytics gaudiràs d’informes adaptats a les teves necessitats que et mostraran les hores amb més trucades, quines trucades han estat ateses o perdudes i altres dades rellevants per al teu negoci.

T’acompanyem

Comptaràs amb formació contínua i suport professional a la teva mida 24×7. També, posem a la teva disposició una Àrea d’usuari perquè puguis modificar el teu servei sempre que ho necessitis.

Sol·licita més informació de la centraleta virtual Centrex per a immobiliàries

Descarrega't el nostre informe del sector immobiliari!

  Integra la telefonia amb el teu CRM Inmovilla i gaudeix dels seus avantatges!

  La centraleta virtual de Gamma s’integra ara amb el teu CRM Inmovilla, oferint-te una solució única de comunicacions per a la teva empresa que et permetrà augmentar la competitivitat i la productivitat enfront de la competència.

  Marcació en un clic i recordatoris

  Oblida't de marcar telèfons amb el CRM Inmovilla. Mentre visualitzes un contacte pots trucar-li només fent clic a la icona. A més, disposaràs dels recordatoris per a no perdre cap trucada i fer seguiment.

  Servei al client personalitzat

  Identifica les teves trucades abans de contestar. Així, tinguis els clients que tinguis, pots saludar-los pel seu nom i millorar la relació amb ells revisant les converses anteriors, les notes i les seves tasques associades.

  Registre de trucades

  El registre automàtic de trucades fa de l'ingrés manual de dades una cosa del passat. Utilitza la finestra emergent de la trucada per a agregar notes, crear tasques de seguiment o assignar contactes.

  Anàlisi de trucades

  Mesura la productivitat del teu equip i motiva'ls a millorar gràcies a l'anàlisi de trucades. Els gràfics i informes integrats et permeten visualitzar les dades i t'ajuden a millorar l'experiència del client.

  “La integració és molt important per a la nostra empresa, ens ha ajudat a millorar el seguiment comercial i l’atenció als nostres clients”

  Carlos Blanco – Gerent Gesvar

  Centenars d'empreses del sector immobiliari confien en Gamma…

  Lux Unique Properties

  La casa

  Prestige
  Real Estate

  Promovillas
  Sol

  Notage

  Aptus
  Comunidades

  Truca'ns al 900 900 019 i t'informem sense compromís de la centraleta virtual Centrex de Gamma!