Skip to main content

Work

Gestiona les teves trucades des de l’ordinador a l’oficina i fora d’ella

Amb l’aplicació Work disposaràs d’una eina de comunicació i col·laboració que et permetrà no tan sols rebre i realitzar trucades des del teu ordinador a qualsevol fix o mòbil, sinó també transformar les trucades en videotrucades durant la conversa, amb un sol clic i sense necessitat d’instal·lar cap aplicació addicional.

Work està disponible per al servei de centraleta virtual Centrex de Gamma, podent-se activar directament a través del compte de correu electrònic de Microsoft o de Google de l’usuari.

Truca des del teu ordinador amb l'aplicació Work

Gestiona les teves trucades

Gràcies a l’aplicació Work, els teus empleats podran fer i rebre trucades des del seu ordinador, i mantenir-se així en contacte amb clients i proveïdors des de qualsevol lloc, sigui a l’oficina o a casa, a més de facilitar la comunicació entre empleats.

Realitza videotrucades

També, podran convertir trucades en videotrucades amb un sol clic des del seu ordinador i comunicar-se cara a cara amb qualsevol persona sense necessitat d’instal·lar cap aplicació addicional ni coordinar prèviament les reunions.

Com funciona?

L’usuari que rep la trucada en un fix o mòbil convencional, pot iniciar la sessió de vídeo en qualsevol navegador del seu ordinador, convertint la trucada de veu en videotrucada i evitant els problemes habituals d’àudio en aplicacions de videoconferència.

Sol·licita més informació sobre Work i comença a trucar des del teu ordinador

Sol·licita més informació del servei Work sense cap compromís

  I a més de trucar des del teu ordinador gaudiràs de…

  Desviaments i gravacions

  Realitza transferències de trucades, desviaments, conferències i fins i tot gravacions de les trucades que es guardaran en el teu correu.

  Identificació de trucades

  Gaudeix d’una integració completa amb la teva agenda de contactes, identificant sempre el contacte que et truca. A més, podràs trucar amb un sol clic o buscar als teus contactes per veu.

  Integració amb Gmail

  A més, també pots integrar Work dins del teu correu de Gmail, permetent-te buscar els e-mails en comú amb el teu interlocutor, tenir les seves dades de contacte en el correu i realitzar trucades des del mateix e-mail amb un sol clic.

  Recordatori de trucades

  Si no pots atendre una trucada, Work enviarà un missatge al teu interlocutor informant que li trucaràs més tard. A més, crearà un recordatori en el teu calendari.

  Monitoratge

  Visualitza en temps real si les extensions dels teus contactes de la centraleta Centrex estan disponibles, ocupades o no connectades.

  Registre únic

  Disposa d’un llistat únic de totes les trucades dels dispositius associats a la teva extensió de la centraleta.

  Compartició de pantalla

  Comparteix la teva pantalla amb Work i realitza presentacions o mostra imatges dels teus productes mentre parles amb el teu interlocutor.

  Com puc fer trucades des de l’ordinador amb Work?

  Truca'ns al 900 900 019 i t'informarem sense compromís!