Skip to main content

Programa Partners Gamma per a distribuïdors de centraleta

Fes créixer el teu negoci amb Gamma, l’operador líder en comunicacions al núvol

Ven, instal·la i dona manteniment a la centraleta virtual Centrex, la millor solució del mercat

Gaudeix del teu negoci de PBX actual mentre ofereixes Centrex, el millor servei de centraleta virtual, una solució flexible que permetrà als teus clients comunicar-se i col·laborar en qualsevol moment.

Garanteix la relació directa amb els teus clients oferint el primer nivell de suport a més de la gestió mensual de la facturació i el cobrament. Gamma et facilitarà les eines perquè ofereixis un suport professional.

Consolida el teu negoci i ofereix una solució de centraleta virtual adaptada a les necessitats dels teus clients, amb un pla de negoci únic pensat per a augmentar els teus ingressos.

Aconsegueix els teus objectius comercials amb un pla de màrqueting dissenyat específicament per a tu que t’ajudarà a retenir als teus clients actuals i captar noves oportunitats.

Per què oferir la centraleta virtual de Gamma?

Solució completa

Amb la centraleta virtual Centrex els teus clients gaudiran d’una solució completa que els permetrà col·laborar i comunicar-se en qualsevol moment i lloc.

100% flexible

Podràs realitzar tots els canvis i configuracions que els teus clients et sol·licitin per a adaptar totalment la centraleta virtual Centrex a les seves necessitats.

100% integrable

Integra la centraleta virtual Centrex amb les aplicacions de negoci del client: CRM o Teams. A més, podràs oferir-los solucions danàlisi de trucades i de Contact Center.

Una solució única

Centrex inclou totes les solucions de comunicació: centraleta virtual, telefonia fixa i mòbil, trucades il·limitades, softphone i Fibra simètrica.

Converteix-te en Partner de Gamma i multiplica els teus ingressos

Oportunitat de mercat

Incorpora’t a un sector en expansió amb estimacions de creixement per sobre del 22% anual aquest 2022*, que et permetrà no tan sols oferir als teus clients un conjunt complet de solucions de comunicació i col·laboració al núvol flexibles i adaptades a les seves necessitats sinó també generar noves oportunitats de negoci.

*Font: Dades de mercat segons la consultora Cavell Trim4 2020

Pla de Màrqueting exclusiu

Disposaràs de materials de màrqueting personalitzables per a presentar als teus clients les millors solucions cloud del mercat, flexibles i adaptades a les seves necessitats de comunicació i col·laboració. Així, Gamma t’ajudarà a dissenyar un pla de màrqueting pensat per a desenvolupar noves oportunitats i fidelitzar als teus clients.

Experiència consolidada

Gamma t’aporta una experiència consolidada de més de 20 anys en el sector com a operador de comunicacions especialitzat en empreses i líder en comunicacions al núvol a Espanya. Per aquest motiu, et facilitarà els recursos necessaris perquè puguis oferir als teus clients el millor suport professional.

Emplena el formulari i rep tota la informació per a ser Partner de Gamma, sense cap compromís!