Skip to main content

AVÍS LEGAL

1. Informació legal.

Les presents disposicions regulen l’ús de les següents webs que Gamma posa a disposició dels seus usuaris:

https://www.gammacom.es

http://blog.voztele.com

http://blog.videoconferencia.net

https://soporte.gammacom.es

Per a comunicar-se amb Gamma pot dirigir-se al telèfon que consta a la pàgina web i mitjançant correu electrònic o formulari de contacte que figuren en l’apartat Contacte: https://www.gammacom.es/ca/contacte/

Gamma Operadora de Comunicaciones S.A.U, d’ara endavant Gamma, té el seu domicili social situat a l’Avinguda Universitat Autònoma 3, Pl. 1a, 08290 – Cerdanyola del Vallès – Barcelona. Té el C.I.F. número A-63102149 i es troba inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el tom 35301, Foli 0205, Full B262926.

Gamma Operadora de Comunicaciones S.A.U està inscrita en el registre d’operadors de xarxes i serveis de comunicacions electròniques, la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, accessible a https://www.cnmc.es/contacto i en el registre de franquiciadors del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat accessible a https://sede.micinn.gob.es/solicitudFranquiciadores/.

L’accés a la web és gratuït, els serveis que presta Gamma amb caràcter general, tenen el preu que s’indiqui en la corresponent oferta comercial estipulada en cada cas amb el client. Tots els preus que s’informen en les nostres webs són sense IVA.

La utilització de la Web atribueix la condició d’usuari de la Web (d’ara endavant l’Usuari) i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. La prestació del servei de la Web té una durada limitada al moment en el qual l’Usuari es trobi connectat a aquesta.

2. Drets de Propietat intel·lectual i industrial

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de Gamma Operadora de Comunicaciones S.A.U o tercers, sense que pugui entendre’s que l’accés a la Web atribueixi cap dret sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Tots els continguts de la web, així com el seu disseny gràfic i codis font (d’ara endavant els ‘Continguts’), són propietat intel·lectual de Gamma o de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la Web.

3. Condicions d’ús de la Web

3.A.- Sobre l’Ús: L’Usuari s’obliga a fer un ús correcte de la Web de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’Usuari respondrà enfront de Gamma o enfront de tercers, de qualsevol dany i perjudici que poguessin causar-se a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l’ús de la Web amb finalitats lesives de béns o interessos de Gamma o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (hardware) o productes i aplicacions informàtiques (software) de Gamma o de tercers.

3.B.- Sobre els Continguts: L’Usuari es compromet a utilitzar els Continguts de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal, així com amb les altres condicions, reglaments i instruccions que en el seu cas poguessin ser aplicables de conformitat amb el que es disposa a l’apartat 1.

D’acord amb la legislació vigent, l’Usuari haurà d’abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, extreure i/o reutilitzar la totalitat o una part substancial dels continguts integrants de la web excepte en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per Gamma o per qui ostenti la titularitat dels drets d’explotació en el seu cas.

4. Exclusió de responsabilitat

4.A.- Sobre la Informació: L’accés a la Web no implica de cap manera l’obligació per part de Gamma de comprovar la veracitat, exactitud, adequació, idoneïtat, exhaustivitat i actualitat de les dades subministrades a través d’aquesta. Els continguts d’aquesta pàgina són de caràcter general i no constitueixen, de cap manera, la prestació de cap servei d’assessorament de cap mena.

Gamma no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada a la Web ni dels danys i perjudicis produïts en l’Usuari o tercers amb motiu d’actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda a la Web.

4.B.- Dels serveis: L’accés a la Web no implica l’obligació per part de Gamma de controlar l’absència de virus o de qualsevol altre programa o sistema nociu. Corresponent a l’Usuari la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

.4.C.- De la disponibilitat de la Web: L’accés a la Web requereix serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament de les quals, no correspon a Gamma. Per consegüent, els serveis proveïts a través de la Web poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles per als Usuaris.

Gamma no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol mena produïts a l’Usuari que portin causa de fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la Web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

5. Política de Privacitat

Gamma l’informa de la seva política de privacitat amb la finalitat que els usuaris de la web puguin decidir de manera expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a Gamma dades personals. Si Gamma disposa per a determinats serveis d’alguna previsió específica en matèria de privacitat, seran aplicables les condicions específiques de les quals Vostè tindrà oportunitat de prendre coneixement en contractar-los. En tot cas, prevaldrà l’aplicació d’aquelles condicions específiques per a cada servei. Pot accedir a la Política de Privacitat general de Gamma aquí.

Així mateix, pot accedir-se a la Política de Cookies aquí.

6. Xarxes Socials

Posem en el seu coneixement que som presents a les Xarxes Socials. El tractament de les dades que es realitzi de les persones que es facin seguidores (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les Xarxes Socials) de les pàgines oficials que Gamma posi a la disposició dels usuaris, es regirà per aquest apartat, així com per aquelles Condicions d’ús, polítiques de privacitat i altres normatives d’accés, ús i similars que pertanyin a la xarxa social que correspongui, de les quals l’usuari de les Xarxes Socials, ja haurà acceptat. L’empresa informa que tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social que correspongui, informar-lo d’activitats, productes o serveis de l’empresa i de les seves empreses vinculades a la nostra activitat, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials puguin permetre.

7. Legislació aplicable

El present Avís Legal i les seves conseqüències es regiran en tot cas per la legislació espanyola que estigui en vigor a cada moment.

 

© Gamma és una marca registrada de Gamma Operadora de Comunicaciones S.A.U – 01/03/2020

Gamma