Skip to main content

Analytics

Monitora sempre les comunicacions de la teva empresa

Gràcies a l’aplicació Analytics podràs analitzar en qualsevol moment l’estat de les teves comunicacions tant si els teus empleats són a l’oficina com fora d’ella. Així, podràs saber si hi ha algun departament saturat, qui atén les trucades i qui no, o quins empleats fan un ús més intensiu del telèfon.

Quins beneficis m'ofereix el servei Analytics?

Analitza totes les teves trucades

Analytics t’ofereix informes de totes les trucades perdudes de la centraleta, tant de fixos com de mòbils. Així, podràs veure el número de telèfon del remitent, a quina extensió o persona ha trucat i retornar la trucada amb la màxima rapidesa possible.

Millora la gestió de leads

En cada trucada entrant, podràs etiquetar i categoritzar de manera immediata al client o possible client. De fet, podràs crear les etiquetes que creguis necessàries, amb la finalitat d’agilitar al màxim l’atenció d’aquesta trucada i realitzar un seguiment adequat.

Millora l’atenció telefònica

En rebre una trucada, apareixerà en pantalla de manera automàtica les dades del client que telefona, el seu correu electrònic i les cites programades. A més, podràs fer trucades amb un sol clic.

Proximitat i suport professional

El nostre canal de distribució nacional compta amb assessors especialitzats que adaptaran l’oferta a les teves necessitats i resoldran tots els teus dubtes. També, gaudiràs de formació i suport professional 24×7.

Sol·licita més informació sobre el servei Analytics de Gamma, sense compromís!

Sol·licita ara més informació sobre el servei Analytics

  Descobreix tot el que podràs realitzar amb Analytics!

  Analitza les teves comunicacions

  Disposaràs d’un Dashboard amb totes les trucades de la teva empresa, siguin entrants, sortints o perdudes. Així mateix, veuràs quines han estat ateses i quines no i la persona que ho ha fet, oferint-te una visió global de les teves comunicacions.

  Crea els teus informes personalitzats

  Amb Analytics, disposaràs de diferents filtres per a adaptar la informació de la teva centraleta a les teves necessitats. Per exemple, podràs categoritzar les trucades per extensió, seu, tipus de contacte, departament, etc.

  analytics

  Millora el teu negoci

  Visualitza quines hores i dies tens més volum de trucades i quines persones les gestionen. D’aquesta manera, podràs millorar el seguiment comercial i oferir una millor atenció al client, fins i tot en els moments de més demanda.

  Adapta'l a les teves necessitats

  Disposaràs d’un panell de control on podràs gestionar tots els elements del servei i adaptar-los a les teves necessitats. Així, podràs gestionar els accessos, crear etiquetes, regles automàtiques o controlar els permisos de visió i edició.

  Què inclou el servei?

  Centraleta al núvol

  Millora l’atenció telefònica i la gestió de les trucades amb els missatges de veu, cues d’espera, grups de salt, integració CRM…

  Telefonia fixa i mòbil

  Gaudeix de trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i Europa Zona 1. A més, podràs ampliar o reduir les teves línies sense penalitzacions ni permanència.

  Internet professional

  La teva empresa sempre connectada amb la nostra Fibra simètrica fins a 1Gb amb opcions de backup que garanteix una total disponibilitat.

  Telefonia al teu ordinador

  Gestiona les teves trucades d’empresa des de l’ordinador a qualsevol fix o mòbil i en qualsevol lloc, a més podràs transformar les trucades en videotrucades.

  Truca'ns al 900 900 019 i t'informem sense compromís!