Skip to main content

Més de 20 anys de reconeixements

Els serveis al núvol més premiats d’Europa

L’important esforç i inversió continuada en R+D realitzat des del seu naixement ha permès que Gamma, abans sota la marca de VozTelecom, sigui una de les empreses més innovadores del sector VoIP. Aquest aspecte li ha estat reconegut amb diversos premis internacionals, com el Product of the Year que li va atorgar la revista Internet Telephony Magazine l’any 2006, 2007 i 2015; el Cloud Computing Backup and Disaster Recovery Award l’any 2014 i el Premi al Producte de l’Any 2009 i 2011 de la revista Unified Communications Magazine, entre altres. A més, l’any 2017 se li va atorgar el premi TMC Labs Innovation Awards i el 2018 la prestigiosa consultora Frost & Sullivan l’ha nomenat Companyia Emprenedora 2018 en comunicacions al núvol. Així mateix, Gamma ha format part també de la prestigiosa llista Pulver 100, que nomina a les 100 principals companyies del sector VoIP.

Descobreix més informació sobre els nostres premis!

VozTelecom ha estat acreditada com a PIME INNOVADORA, un reconeixement que atorga el Ministeri d’Economia i Competitivitat en relació amb l’activitat i inversions en R+D+I que ha realitzat la companyia…

El servei d’emmagatzemament híbrid Box de VozTelecom ha estat guardonat amb el premi “Cloud Computing Backup and Disaster Recovery Award 2014”, per les seves altes prestacions en còpies de seguretat i recuperació de dades…

La companyia de màrqueting tecnològic TMC.net i editora de la prestigiosa revista Internet Telephony magazine, ha concedit el premi Producte de l’Any 2015 a Centrex, el servei de centraleta virtual de VozTelecom…

VozTelecom SISTEMAS SL participa en el projecte eyeOFFICE: ESCRIPTORI VIRTUAL PROFESSIONAL INTEGRAT EN CLOUD, expedient TSI-020603-2012-28, desenvolupat en col·laboració amb les empreses EYEOS S.L. i Mas Movil Telecom 3.0, S.A. (anteriorment PASSWORDBANK TECHNOLOGIES, S.L.), que està sent cofinançat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, dins del Pla Nacional de Recerca Científica, desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011.

VozTelecom SISTEMES SL participa en el projecte 4PLAY: BANDA AMPLA, TELEFONIA FIXA, TELEFONIA MÒBIL I TELEVISIÓ EN ZONES SENSE ACCÉS A TELECOMUNICACIONS PER OPERADORS TRADICIONALS, expedient TSI-020100-2011-0401, desenvolupat en col·laboració amb les empreses MAS MOVIL TELECOM 3.0 S.A. , AGILE CONTENTS S.L., SERVIPYME SOLUCIONES EMPRESARIALES S.L. i la UNIVERSIDAD DE EXTREMADURA, que està sent cofinançat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, dins del Pla Nacional de Recerca Científica, desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011.

VozTelecom SISTEMES SL participa en el projecte EINA DE SELECCIÓ DE PROVEÏDORS DE XARXA PER A TRUCADES INTERNACIONALS EN TEMPS REAL, expedient TSI-020601-2012-93, desenvolupat en col·laboració amb les empreses QUANTUM TELECOM i MAS MOVIL TELECOM 3.0 S.A., que està sent cofinançat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, dins del Pla Nacional de Recerca Científica, desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011.

VozTelecom SISTEMES SL participa en el projecte INTEGRATED MOBILE VIRTUAL VOICE DATA COMMUNICATION PATH (VYMKA), expedient TSI-100102-2013-79, desenvolupat en col·laboració amb les empreses MAS MOVIL TELECOM 3.0 S.A. i YUILOP, S.L., que està sent cofinançat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, dins del Pla Nacional de Recerca Científica, desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011.

VozTelecom també ha comptat amb el finançament d’Enisa i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).