Skip to main content
centraleta virtual
centraleta virtual

Comunica’t, siguis on siguis amb Centrex

Centraleta virtual per a empreses

Combinar el treball remot amb el presencial s’ha convertit en una necessitat per a totes les empreses. Amb la centraleta virtual Centrex disposaràs d’una solució flexible i professional que et permetrà gestionar totes les teves trucades en qualsevol moment i lloc, ja sigui des del fix, el mòbil o l’ordinador. A més, gaudiràs d’un servei complet i personalitzat que s’integrarà en les aplicacions de la teva empresa i t’ajudarà a decidir amb total flexibilitat, adaptant-se sempre a les teves necessitats.

Quins beneficis m'ofereix una centraleta virtual com Centrex?

Mobilitat

Gràcies a la centraleta virtual per a empreses Centrex, els teus empleats podran treballar des de qualsevol lloc i triar en tot moment des de quin dispositiu volen gestionar les seves trucades, ja sigui el telèfon fix, l’ordinador o el mòbil.

Flexibilitat

Configura, modifica o canvia el teu servei de centraleta al núvol de manera immediata, adaptant-lo a cada moment i situació, tant si estàs a l’oficina com teletreballant i sense permanència.

Estalvi

Amb els serveis al núvol podràs adaptar la centraleta virtual Centrex a les teves necessitats i ampliar o reduir extensions sense incórrer en despeses innecessàries i sense inversió inicial.

T’acompanyem

Un assessor personal t’acompanyarà durant tot el procés d’implantació atenent qualsevol consulta. A més, tu i els teus empleats disposareu del nostre Suport Professional 24×7.

Sol·licita més informació de la centraleta virtual Centrex per a empreses

  Què inclou el servei de centraleta virtual per a empreses de Gamma?

  Centrex t’ofereix una solució completa per a la teva empresa, amb centraleta virtual avançada i trucades il·limitades tant si truques des del fix, el mòbil o l’ordinador. Les teves comunicacions estaran sempre disponibles des de qualsevol lloc i en qualsevol situació.

  Mejor centralita virtual
  centralita virtual

  Centraleta virtual

  Telefonia fixa, mòbil i ordinador

  integración CRM y Teams

  Integració CRM i Microsoft Teams

  Fibra simètrica fins a 1Gb + Backup 4G

  Prestacions professionals

  Suport al client i a l’usuari 24×7

  Descobreix tot el que la centraleta virtual Centrex pot oferir-te

  Truca des del teu fix, el teu mòbil o el teu ordinador

  Amb la centraleta telefònica Centrex podràs trucar des de qualsevol dispositiu, sigui fix, mòbil o l’ordinador i portar la teva empresa a qualsevol lloc. Així, podràs comunicar-te sense preocupar-te per res, ja que a més, les trucades són il·limitades, tant les nacionals com les internacionals a Europa.

  Integra la centraleta virtual amb el teu CRM

  Amb la integració de la centraleta virtual Centrex amb el teu CRM, podràs gestionar les trucades en un clic, veure les dades de la persona que et truca o afegir notes a les trucades, millorant així el seguiment comercial, l’atenció als clients i el monitoratge de les teves comunicacions.

  Navega a la màxima velocitat

  Navega i comunica’t sense límits ni interrupcions amb els nostres accessos professionals de Fibra Segura de fins a 1Gb que incorporen múltiples opcions de backup de veu i dades, com per exemple el Backup 4G, perquè la teva empresa estigui connectada en tot moment, fins i tot en cas de talls o incidències.

  Millora la teva gestió telefònica

  Amb la centraleta virtual Centrex per a empreses gaudiràs de la millor gestió telefònica, ja que podràs crear grups d’extensions, cues de trucades, prestacions de Contact Center o, fins i tot, gravar de manera automàtica les trucades. Així, milloraràs la qualitat de l’atenció prestada i podràs realitzar accions de televenda.

  Analitza les teves trucades

  Gràcies a la nostra aplicació Analytics, disposaràs d’una eina d’anàlisi en temps real que t’oferirà informació estadística de gran valor sobre les teves trucades. Amb aquestes dades, podràs gestionar millor la teva empresa i dimensionar a cada moment els recursos necessaris per a atendre els teus clients amb la màxima qualitat i rapidesa.

  Sense preocupacions

  Tu i els teus empleats tindreu a la vostra completa disposició el nostre departament d'atenció al client telefònic que us atendrà en horari 24×7 per a qualsevol dubte o consulta. Gamma s'encarregarà de tot i les teves comunicacions passaran a ser la nostra responsabilitat.

  I a més…

  Necessites mòbils per a la teva empresa?

  Amb Rentik Business* podràs gaudir d’un rènting professional i estrenar dispositiu mòbil per molt poc al mes.

  Per què contractar un rènting de mòbils?

  • Redueix costos: oblida’t d’invertir en la compra de dispositius mòbils
  • Lloguer flexible: disposa del mòbil que desitgis per només una petita quota al mes i amb assegurança inclosa
  • Última tecnologia: gaudeix d’una àmplia gamma de mòbils de les principals marques – Apple, OPPO, Samsung i Xiaomi

  Consulta els nostres preus especials per a empreses!

  *Contracte inicial amb un mínim de 4 dispositius

  Milers de clients gaudeixen de la nostra centraleta virtual Centrex per a empreses

  "Centrex és un servei excel·lent, s'adapta totalment a les nostres necessitats i al nostre sector“

  PhoenixÁngel Fernández – CEO Phoenix Teefactory

  "Gamma no sols ens oferia un servei complet i adaptat sinó que a més, vam reduir la nostra factura"

  BerlitzJosé Ignacio Sancho, director IT de Berlitz

  "Vam aconseguir tenir una solució completa i es van acabar els problemes de cobertura mòbil i Internet"

  Beep y PC BoxAlbert Colom, director IT Ticnova

  A Gamma, t'acompanyem i assessorem en tot moment

  Gamma ofereix els seus serveis a través d’una extensa xarxa de distribució especialitzada i de proximitat amb presència en tot el territori nacional i acompanya als clients durant tot el procés d’instal·lació, configuració, posada en marxa i formació final a través de personal tècnic propi i dedicat. A més, els clients de Gamma tenen suport professional 24×7 amb personal tècnic propi i qualificat, i les intervencions en les oficines dels clients es realitza per personal tècnic dedicat i professional.

  Truca'ns al 900 900 019 i t'informem sense compromís de la centraleta al núvol Centrex de Gamma!