Skip to main content

Línies IP per a PBX

Direct, el servei de línies i trucades VoIP per a PBX més complet, fiable i econòmic

El servei de línies de veu IP, Direct de Gamma, s’adapta totalment a les necessitats de cada client gràcies a les seves múltiples modalitats. A més, és compatible amb les principals marques de centraletes del mercat. 

Què inclou Direct, el servei de telefonia IP de Gamma?

Servei Sip-Trunk

Línies IP amb plans tarifaris amb bosses de minuts, pagament per minut o trucades il·limitades que s’adapten a les necessitats de cada empresa.

Telefonia mòbil

Telefonia mòbil amb trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals i dades il·limitades*.

Internet Fibra + Wifi

Gaudeix de Fibra simètrica fins a 1Gb i navega a la màxima velocitat! A més, inclou accés Wifi.

Màxima seguretat

Inclou mecanismes de seguretat amb mesures i controls únics en el mercat. També és compatible amb les principals marques de centraletes.

Sol·licita més informació sense compromís del servei de telefonia IP de Gamma

    Truca'ns al 900 900 019 i t'informem sense compromís!

    * Trucades il·limitades amb ús raonable: el servei de veu és només per a converses telefòniques i la targeta SIM únicament podrà ser utilitzada en dispositius mòbils. Queda totalment prohibit el seu ús en centraletes, sim-box, locutoris o altres elements de concentració de trànsit telefònic en els quals es realitzin trucades massives. Dades il·limitades amb ús responsable i raonable: el servei de dades està optimitzat per al consum de serveis multimèdia en dispositius mòbils per un únic usuari i no per a compartir dades amb altres usuaris o ser utilitzat en altres dispositius fixos com l’ordinador o un router. Per a vetllar per la qualitat del servei s’aplicarà una política d’ús responsable i raonable amb un límit de dades a consumir establert en 300GB individuals al mes.