Skip to main content

Fons Europeus Next Generation 

Dóna al teu negoci l’impuls tecnològic que necessita

Descobreix Centrex la millor centraleta virtual del mercat que et permet integrar la telefonia amb Microsoft Teams i amb el teu CRM de manera fàcil i professional. A més, si sol·licites els Fons Europeus, podràs gaudir de les llicències de Teams i CRM subvencionades durant un any!*

Centraleta virtual per a empreses

Amb la centraleta virtual Centrex gaudiràs d’un servei complet i professional que et permetrà comunicar-te i col·laborar des de qualsevol lloc i triar en tot moment des de quin dispositiu gestionar les teves trucades: el fix, el mòbil o l’ordinador. A més, et permetrà implantar solucions de teletreball, potenciar la relació entre empleats i gaudir d’un entorn professional únic per a la teva empresa.

Què inclou la centraleta virtual Centrex?

> Centraleta al núvol amb prestacions telefòniques avançades
> Integració total de les extensions fixes i mòbils
> Telefonia fixa i mòbil amb trucades i GB il·limitats
> Fibra simètrica fins a 1Gb i amb Backup 4G automàtic
> Informes i estadístiques de trucades

> Integració amb CRM i Microsoft Teams

> Àrea d’usuari per a l’autogestió de les teves comunicacions
> Suport 24×7 professional per a l’empresa i tots els usuaris

Integra la centraleta virtual Centrex amb el teu CRM i gaudeix de les llicències CRM subvencionades durant un any gràcies als Fons Europeus*

> Atenció al client personalitzada: podràs veure les dades de la persona que et truca abans de contestar, la seva fitxa del CRM, les seves notes, consultes prèvies i el seu històric de trucades.

> Millora la gestió comercial: millora el seguiment comercial amb el registre automàtic de totes les trucades i la possibilitat d’afegir notes a la conversa una vegada finalitzada.

> Control de les comunicacions: amb la integració disposaràs d’un registre automàtic de totes les trucades i de les seves gravacions.

Gestiona totes les teves trucades des de Teams i gaudeix de les llicències de Microsoft subvencionades durant un any gràcies als Fons Europeus*

> Totes les teves trucades internes i externes a Teams amb les mateixes funcionalitats que un telèfon convencional. Així, podràs realitzar desviaments o transferències des de Teams.

> Totes les teves eines de col·laboració i comunicació en una única aplicació: accedeix a totes les funcionalitats de Teams alhora que gestiones les teves trucades en un mateix entorn.

> Combina el treball remot i el presencial i comunica’t siguis on siguis: gestiona les teves trucades en el teu ordinador, mòbil o tauleta.

I a més, també pots gaudir dels següents serveis per a garantir la seguretat de la teva empresa i les teves comunicacions*

Ciberseguretat

La solució més completa i professional per a protegir tota la informació de la teva empresa enfront de ciberatacs. Preveu, detecta i soluciona qualsevol amenaça i garanteix sempre la continuïtat del teu negoci.

Comunicacions segures

Gaudeix d’un accés segur a la informació, recursos i aplicacions de la teva empresa. Ajuda a evitar accessos no autoritzats i fugides de dades que perjudiquin els interessos del teu negoci.

*Subjecte a la tramitació pel client i a l’aprovació per
l’organisme competent de les ajudes publicades dins del
Programa Kit Digital dels Fons Europeus Next Generation.

No perdis aquesta oportunitat única. Contacta amb nosaltres i un assessor es posarà en contacte amb tu per a informar-te, sense cap compromís!

  Per què digitalitzar la teva empresa de la mà de Gamma?

  Especialistes en empreses
  Som especialistes en empreses i en les seves exigents necessitats des de fa més de 18 anys, i per això comptem amb personal altament qualificat que t’assessorarà sobre el servei per a adaptar-lo completament a les teves necessitats. Així mateix, disposaràs d’un equip tècnic i de suport professional que t’acompanyarà de principi a fi durant tot el procés d’instal·lació, posada en marxa, configuració i seguiment.

  Líders en el sector
  Gamma és un operador de comunicacions líder en el sector de la telefonia al núvol per a pimes. Des del seu naixement l’any 2003, ha liderat la migració dels sistemes de telefonia i comunicacions cap al “cloud” al nostre país, oferint els seus serveis a través d’un canal de distribució especialitzat i present en tot el territori nacional.

  Serveis innovadors i professionals
  Els serveis de Gamma han estat premiats internacionalment i ofereixen als clients una reducció important dels costos en comunicacions, eliminen de manera significativa les inversions en tecnologia i compten amb un excel·lent servei d’atenció al client i suport postvenda professional 24×7.

  Fes créixer el teu negoci amb Gamma, no perdis aquesta oportunitat única!