FaxtoMail per a empreses

Quins beneficis m’ofereix el servei FaxtoMail de Gamma?

Envia i rep faxos per email

El servei FaxtoMail permet la recepció i l’enviament il·limitat de faxos a través del correu electrònic sense cost addicional. A més, podràs utilitzar la numeració inclosa a Centrex Negocis o bé portar la teva numeració sense cost ni límit.

Menys despeses

Pots sol·licitar tants FaxtoMail com necessitis, prescindint de tots els faxos analògics, a més d’eliminar les despeses innecessàries en consumibles, paper i consum elèctric. A més, tampoc és necessari mantenir cap línia telefònica addicional.

Més mobilitat

Gràcies al servei FaxtoMail podràs enviar i rebre faxos des de qualsevol lloc amb accés a Internet i en qualsevol moment. Servei idoni en escenaris de teletreball i mobilitat.

Eficàcia i digitalització

Oblida’t del paper i gaudeix d’un servei totalment online. Amb el servei FaxtoMail,  la recepció dels faxos serà sempre molt més eficaç, sense pèrdues de documents ni haver de mantenir un arxiu del paper.

Solucions per a la teva empresa i sector

Sector immobiliari

T’oferim solucions de comunicació que inclouen funcionalitats específiques per a adquirir i vendre més pisos, fent més eficient el teu negoci i impulsant la teva activitat de manera fàcil, àgil i ràpida.

Sector gestories i assessoria

Gràcies a la integració de la telefonia de Gamma amb els principals CRM o aplicacions de negoci, podràs no només millorar l’atenció al client sinó que també el seguiment comercial i les vendes.

Sector automòbil

Les aplicacions de Gamma et permeten oferir una imatge de serietat i confiança i realitzar un millor seguiment comercial gràcies a l’aplicació Work Analytics així com per la integració en el CRM o Gmail.