Skip to main content
Integració Centrex amb el CRM Pragma

Gestiona les comunicacions de la teva immobiliària en un únic lloc i potència la relació amb els teus clients

Descobreix tots els beneficis que t’ofereix la integració del CRM especialitzat en immobiliàries Pragma i la centraleta virtual de Gamma

Visualitza qui et truca abans de despenjar

Identifica la persona que et truca abans de despenjar i accedeix a la seva fitxa completa amb informació destacada com quina va ser la seva última trucada, què va sol·licitar o les seves últimes consultes. Així, podràs millorar la relació amb els teus clients i oferir-los una atenció personalitzada.

Estalvia temps i truca amb un sol clic

Amb un sol clic podràs trucar a qualsevol client a través de la seva fitxa del CRM, evitant possibles errors de marcat, les molèsties d’utilitzar diversos dispositius i les pèrdues de temps.

Emplena el formulari i sol·licita més informació sobre la integració del CRM Pragma i la centraleta virtual de Gamma

  Què inclou?

  Gestiona les teves trucades des de l’ordinador

  Gràcies a la integració podràs gestionar tots els teus negocis immobiliaris i realitzar i atendre trucades des del teu ordinador en qualsevol moment i lloc.

  Centraleta virtual per a immobiliàries

  Gaudeix d’un servei de centraleta virtual complet i personalitzat que s’integrarà en les aplicacions de la teva empresa i t’ajudarà a decidir amb total flexibilitat.

  Internet professional

  La teva immobiliària sempre connectada amb Internet professional de fins a 1Gb simètrics.

  Un proveïdor professional i amb més de 20 anys d'experiència

  Gamma ofereix els seus serveis a través d’una extensa xarxa de distribució especialitzada i de proximitat amb presència en tot el territori nacional i acompanya als clients durant tot el procés d’instal·lació, configuració, posada en marxa i formació final a través de personal tècnic propi i dedicat. A més, els clients Gamma tenen suport professional 24×7 amb personal tècnic propi i qualificat, i les intervencions en les oficines dels clients es realitza amb personal tècnic dedicat i professional.
  Truca'ns al 900 900 019 o emplena el formulari i t'informem sense compromís!